ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1.    Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό του Facebook πρέπει να κάνεις “μου αρέσει” στη σελίδα του Paxxi, like και σχόλιο κάτω από το βίντεο. Για το διαγωνισμό του Youtube: εγγραφή στο κανάλι του Paxxi και like και σχόλιο κάτω από το βίντεο. Για το διαγωνισμό του Instagram να ακολουθείς το @eatpaxxi να κάνεις like στο βίντεο και repost αυτού.

2.    Κάθε άτομο μπορεί να λάβει μέρος σε κάθε μέσο στο διαγωνισμό μόνο μια φορά. Μπορεί να λάβει συνολικά μέχρι 3 φορές μέρος, μια ανά σόσιαλ (Facebook – Toutube – Instagram).

3.    Ο διαγωνισμός ξεκινάει με τη δημοσίευση του βίντεο στις 18/06/2017 και λήγει στις 25/06/2017 στις 13:00.

4.    Από το διαγωνισμό θα αναδειχθεί ένας (1) νικητής, ανά σόσιαλ, ο οποίος θα παραλάβει το δώρο του, που θα του σταλεί, ένα κιτ από την Uncle Ben’s Greece.

5.    Το δώρο της κλήρωσης δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, δεν μπορεί να αντικατασταθεί με άλλο.

6.    Η κλήρωση θα γίνει online μέσω προγράμματος τυχαίας επιλογής.

7.    Ο νικητής θα ανακοινωθεί αναλυτικά σε 1 – 5 εργάσιμες μέρες μετά τη λήξη του διαγωνισμού, μέσω των social του Paxxi στο κάθε ένα.

8.    Ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα και οφείλει να απαντήσει εντός επτά (7) ημερών διαφορετικά θα ανακοινωθεί ο δεύτερος επιλαχών αντικαταστάτης.

9.    Το Paxxi.gr διατηρεί το δικαίωμα κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού να 1) Τροποποιήσει το προϊόν (δώρο) του διαγωνισμού και 2) Τροποποιήσει τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό, όπως και την ημερομηνία αυτού, αρκεί η όποια αλλαγή να προστεθεί στους όρους σε αυτή τη σελίδα.

10.   Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι έγκυρη αν και μόνο αν τo προφίλ που λαμβάνει μέρος είναι πραγματικό. Σε κάθε άλλη περίπτωση ακυρώνεται από το διαγωνισμό.

11.   Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει και την αυτόματη αποδοχή των παραπάνω  όρων.

2020-06-04T21:03:00+03:004 Νοεμβρίου 2016|MEDIA|