Τι κι αν τελευταία στιγμή πρέπει να φτιάξεις κάτι για το μπουφέ στο κάλεσμα, κι αν δεν έχει ψωνίσει όλα τα δώρα και δεν έχεις βρει ακόμα φόρεμα; Εμείς λέμε: Ειρήνη Υμίν και όλα θα τα προλάβεις, ότι και να βάλεις κούκλα θα είσαι, δύο πράγματα θα χρειαστεί να αγοράσεις και θα εντυπωσιάσεις με χριστουγεννιάτικα δέντρα από τυριά και Cream Crackers Παπαδοπούλου.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα στολισμένα σπίτια όλα είναι γιορτινά και ιδιαίτερα. Γι αυτό τα χριστουγεννιάτικα δέντρα από διάφορα τυριά, θα καλωσορίσουν τους καλεσμένους και θα συνοδεύσουν το ποτό τους.

Δες πως προλαβαίνουμε όλα τα απρόοπτα των γιορτών, φτιάχνοντας νόστιμες χριστουγεννιάτικες συνταγές, λέγοντας Ειρήνη Υμίν με Προϊόντα Παπαδοπούλου.

[bsa_pro_ad_space id=4]





ΜΕΡΙΔΕΣ:
8 – 10

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
10 ΛΕΠΤΑ

ΧΡΟΝΟΣ ΨΥΞΗΣ:
1 ΩΡΑ & 30 ΛΕΠΤΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:
1 ΩΡΑ & 40 ΛΕΠΤΑ

ΥΛΙΚΑ

  • 240 γρ κρέμα τυρί
  • 240 γρ μασκαρπόνε
  • 150 γρ ρεγκάτο, τριμμένο
  • ½ κ.γ. αλάτι
  • ¼ κ.γ. πιπέρι
  • ½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο χωρίς τα κοτσάνια
  • 5 φύλλα φασκόμηλο, ψιλοκομμένο
  • 4 κλωνάρια θυμάρι, ψιλοκομμένο
  • σπόροι ροδιού
  • 1 φέτα τυρί ρεγκάτο, κομμένο σε αστέρι
  • 1 πακέτο Cream Crackers Παπαδοπούλου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπολ ενώνω την κρέμα τυριού με το μασκαρπόνε.
  2. Προσθέτω το τριμμένο ρεγκάτο και ανακατεύω.
  3. Ρίχνω αλάτι και πιπέρι.
  4. Σκεπάζω το μίγμα με μεμβράνη και το βάζω στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ώρα.
  5. Αναμιγνύω όλα τα κομμένα μυρωδικά.
  6. Βγάζω το μίγμα από το ψυγείο και το χωρίζω στα δύο. Με κάθε ένα τμήμα φτιάχνω από ένα δέντρο με τη βοήθεια μεμβράνης (σχηματίζω σαν κώνο).
  7. Τα κυλάω πάνω στα μυρωδικά να καλυφθούν εξωτερικά με αυτά και τοποθετώ τους σπόρους του ροδιού διάσπαρτα σαν στολίδια του δέντρου.
  8. Τέλος κόβω σε μια φέτα του ρεγκάτο δύο μικρά αστέρια και τα τοποθετώ στις κορυφές των δέντρων.
  9. Τα βάζω στο ψυγείο να σταθούν για μισή ώρα πριν τα σερβίρω.
  10. Βγάζω από το ψυγείο, τα στολίζω σε μια πιατέλα παρέα με Cream Crackers Παπαδοπούλου.

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΑ!