Τα πρώτα Ελληνικά food blog awards είναι γεγονός από το ΒΗΜΑgourmet

Όταν πριν από περίπου ένα χρόνο ξεκίνησα το paxxi.gr δεν φανταζόμουν ότι στην Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει ένας διαγωνισμός που θα αφορούσε τους food bloggers. Άτομα ή μικρές ομάδες που μέσω του διαδικτύου προσπαθούν να μεταδώσουν την αγάπη τους για το φαγητό, θα γινόταν ένα event ή διαγωνισμός που ουσιαστικά θα επιβράβευε την προσπάθεια τους. Κι όμως σε αυτό τον τόπο που περνάει τις δυσκολότερες στιγμές στην σύγχρονη ιστορία του, άνθρωποι δραστήριοι από το ΒΗΜΑgourmet, που δεν εφησυχάζοντε θέλησαν να ξεκινήσουν έναν «διαγωνισμό» για την ανάδειξη των καλύτερων food blogs.

Η χαρά μου ήταν μεγάλη και μόνο που έμαθα ότι το paxxi επιλέχθηκε μέσα στα πέντε καλύτερα Ελληνικά food blogs στην κατηγορία «Καλύτερο food blog για την οικογένεια και το παιδί». Μετά από μήνες αναμονής λόγο των συνεχών ανατροπών στην πολιτική ζωή της χώρας μας, ήρθε η στιγμή που όλοι οι διαγωνιζόμενοι περίμεναν, η έναρξη του διαγωνισμού.

Η ημερομηνία οριστικοποιήθηκε και όσοι ήμασταν εκτός Αθηνών σπεύσαμε να οργανωθούμε για να μπορέσουμε να παρευρεθούμε. Ήταν η πρώτη φορά που θα βρισκόμουν μαζί με πολλούς ομοϊδεάτες bloggers, άλλους που διάβαζα, άλλους που είχα διαδικτυακή επαφή και όλους ήθελα να τους γνωρίσω από κοντά.

 Η είσοδος του Osterman

Η είσοδος του Osterman

Η Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, μέρα της συνάντησης, ξεκίνησε αξημέρωτα με πτήση προς την πρωτεύουσα. Το μεσημεράκι κατηφόρισα την Ερμού προς την Πλατεία Αγίας Ειρήνης όπου είχε οριστεί η συνάντηση. Το κλίμα τόσο από τους ανθρώπους που το οργάνωσαν όσο και από τους διαγωνιζόμενους ήταν πολύ φιλικό και χωρίς τυπικότητες.

 Τα κοκτέιλς της υποδοχής.

Τα κοκτέιλς της υποδοχής.

 Τα μεζεδάκια της υποδοχής.

Τα μεζεδάκια της υποδοχής.

Τα κοκτέιλ της υποδοχής του Osterman μας χαλάρωσαν και οι γνωριμίες μεταξύ μας ήταν ενθουσιώδης. Την ώρα του γεύματος ενωθήκαμε σε διαγωνιζόμενες ομάδες που μόνο διαγωνισμό δεν θύμιζε το σκηνικό. Μιλήσαμε για τα πραγματικά και τα διαδικτυακά (blogs) παιδιά μας, για συνταγές, για φωτογραφίσεις, για φαγητά, για out of scene ευτράπελα.

 Η υποδοχή στο bar του Osterman.

Η υποδοχή στο bar του Osterman.

Χορτάσαμε, ήπιαμε (ίσως παραπάνω), γελάσαμε πολύ. Χαιρετιστήκαμε και δώσαμε ραντεβού στην απονομή των βραβείων. Μέχρι τότε θα τα λέμε διαδικτυακά τώρα που οι σχέσεις έγιναν προσωπικές. Η βραδινή πτήση της επιστροφής ήταν ήρεμη αλλά γεμάτη ενθουσιασμό για την συνέχεια. Ιδέες, συνταγές, concept γυρνάνε σαν όνειρο στο νυσταγμένο μυαλό.

Καληνύχτα!

 Η διευθύντρια του BHMAGOURMET Ιωάννα Σουφλέρη.

Η διευθύντρια του BHMAGOURMET Ιωάννα Σουφλέρη.

Για όλους εκείνους που θέλουν να υποστηρίξουν αυτό τον διαγωνισμό «ΒΗΜΑGOURMET Food Blog Awards 2015» μπορούν να ψηφίσουν το αγαπημένο τους blog.


2019-09-23T21:46:49+03:004 Οκτωβρίου 2015|MEDIA|