ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ! ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΑ FOOD BLOG AWARDS 2015 ΤΟΥ ΒΗΜΑGOURMET

Το προηγούμενο Σάββατο 16/01/2016 έγινε η απονομή των βραβείων στα πρώτα Food Blog Awards που γίνονται στην Ελλάδα και διοργάνωσε το ΒΗΜΑgourmet. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς γιατί η ψήφος σας μας χάρισε την πρώτη μας διάκριση, το βραβείο κοινού στην κατηγορία Best Family Cooking που σημαίνει πολλά για μας αυτή η αναγνώριση και μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια.

Εδώ θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη για την άψογη διοργάνωση του διαγωνισμού, όπως και τον χορηγό της κατηγορίας μου τα ΑΒ Βασιλόπουλο .

 Όλες οι συνυποψήφιες στην κατηγορία Best Family Cooking - Myblissfood( Χρυσα ) - Cookwithme( Γεωργία ) - Realfamilyfood( Εύα ) - Paxxi( Ειρήνη ) - Breadandtea( Μαρία )

Όλες οι συνυποψήφιες στην κατηγορία Best Family Cooking – Myblissfood( Χρυσα ) – Cookwithme( Γεωργία ) – Realfamilyfood( Εύα ) – Paxxi( Ειρήνη ) – Breadandtea( Μαρία )

Μια και δεν μου δόθηκε νωρίτερα η ευκαιρία θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το πρώτο βραβείο του Paxxi τόσο στην Ναταλία, που χάνει τις Κυριακάτικες βόλτες της για να γυρίζουμε τις συνταγές μας, όσο και σε μια αγαπημένη φίλη μου τη Μαρίνα, η οποία μπορεί να μην βρίσκεται πλέον κοντά μας αλλά είμαι σίγουρη ότι από ψηλά που μας βλέπει θα είναι ενθουσιασμένη μια και πριν από χρόνια συζητούσαμε να κάνουμε κάτι στο ιντερνετ που έχει σχέση με τη μαγειρική που κι εκείνη αγαπούσε τόσο! 

Το Paxxi ξεκίνησε εδώ και 15 μήνες περίπου με σκοπό να κάνουμε κάτι που αγαπάμε καταπολεμώντας την κρίση. Ξεκινήσαμε από την κουζίνα του σπιτιού μου όπως όλοι γνωρίζεται και δεν περιμέναμε ότι μπορεί να έχουμε θεαματικότητα πόσο μάλλον να κερδίσουμε ένα βραβείο. Ένα βραβείο όπως αυτό του κοινού, δηλαδή όλων εσάς, στους οποίους απευθυνόμαστε και εσείς με τη σειρά σας μας υποστηρίζεται τόσο και μας δείχνεται την αγάπη σας.

Στο Paxxi μπορεί να βλέπεται μόνο εμένα όμως δεν θα μπορούσε να υπάρχει χωρις τον Σπύρο και τον Κώστα. Ο Σπύρος ασχολείται με τη διαχείριση, τη μουσική, τα γραφικά, και βοηθάει στη σκηνοθεσία από μακριά. Ο Κώστας βρίσκεται πίσω από την κάμερα και την επιμέλεια των βίντεο. Είμαστε μια μικρή ομάδα παθιασμένοι με αυτό μας το εγχείρημα που προσπαθούμε κάθε μέρα, κάθε γύρισμα να είναι καλύτερο του προηγούμενου. Αγαπάμε το Paxxi και πιστεύομε ότι μπορούμε με τη βοήθεια σας να δημιουργήσουμε ένα ποιοτικό και ξεχωριστό κανάλι για κάθε λάτρη του σπιτικού φαγητού.

Ευχαριστώ και πάλι και μείνετε μαζί μας για μια νέα χρονιά γεμάτη νόστιμο περιεχόμενο!

Μην ξεχνάτε να μας στέλνετε σχόλια και απορίες, τι κάνουμε καλά, τι θα μπορούσαμε καλύτερα. Να είστε όλοι καλά, πολλά φιλιά και μη ξεχνάτε κάθε Πέμπτη στο youtube και στο facebook.


2019-09-24T01:17:45+03:0022 Ιανουαρίου 2016|MEDIA|