“Σκοπός μου είναι να βοηθήσω όλο και περισσότερους Έλληνες να φτιάξουν ποιοτικό σπιτικό φαγητό. Είμαι αυτοδίδακτη μαγείρισσα και μητέρα και μοιράζομαι τις καλύτερες συνταγές που δοκιμάζω με σύντομες οδηγίες στο YouTube. ”
Αν απολαμβάνεις τις γεύσεις τότε έχεις ένα λόγο να σηκώσεις τα μανίκια και να φτιάξεις κάτι με τα χέρια σου. Δεν παίρνει ώρα και δεν θέλει περίεργα υλικά ή σκεύη. Είναι χαλαρωτικό, δημιουργικό και ενδιαφέρον είτε μαγειρεύεις για άλλους είτε μόνο για σένα. Εξ άλλου αν δεν περιποιηθούμε τον εαυτό μας πρώτα πως θα κάνουμε και άλλους να χαρούν; Και τι καλύτερο από ένα πιάτο φρεσκομαγειρεμένο φαγητό στο τραπέζι μ’ένα ποτήρι καλό κρασί. Ζεσταίνει την καρδιά, φέρνει κοντά την οικογένεια, κάνει τους φίλους να γελούν, ακόμα και εχθρούς να σμίγουν. Η κουλτούρα μας στη μεσόγειο δημιουργείται γύρω απ το τραπέζι. Το ψητό της Κυριακής, το τραπέζι της μαμάς, το ταβερνάκι, το δείπνο.
Το καλό μαγείρεμα δεν είναι θέμα ταλέντου αλλά ευχαρίστησης. Όχι μόνο αυτή της γεύσης αλλά και της προετοιμασίας. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι πιο εύκολα δημιουργικό από την παρασκευή ενός απλού γεύματος, γλυκού ή ποτού. Κάτι που είναι προσβάσιμο σε όλους και δεν απαιτεί ειδικές δεξιότητες. Παρά τις τάσεις που δίνουν στη μαγειρική διάσημοι σεφ υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορεί να ανακαλύψει κάποιος μόνος του. Ψάξε στο ίντερνετ, πάρε ιδέες, αυτοσχεδίασε. Σιγά σιγά θα χτίσεις αυτοπεποίθηση θα κάνεις φαγητά που δεν περίμενες ποτέ οτι γίνονται στο σπίτι. Και το σημαντικότερο πιο υγιεινά από ότι τρως έξω. Τα υλικά τις δοσολογίες αλατιού και ζάχαρης μπορείς να τις προσαρμόσεις με λίγη φαντασία.