Για το μείγμα του πορτοκαλιού στο ένα μπολ χτυπάω το βούτυρο να μαλακώσει και να αφρατέψει.
Προθέτω σταδιακά τη ζάχαρη.
Ρίχνω ένα- ένα τα αυγά.
Αρωματίζω με το ροδόνερο και το ξύσμα πορτοκαλιού.
Συνεχίζω με το χυμό πορτοκαλιού και αφού ενώσω το μπέικιν πάουντερ με το αλεύρι τα βάζω σε δόσεις στο μείγμα (μόλις ενωθούν όλα σταματάω το ανακάτεμα). Το αφήνω στην άκρη.
Στο άλλο μπολ όμοια χτυπάω με το μίξερ το βούτυρο.
Προσθέτω σταδιακά τη ζάχαρη.
Ρίχνω ένα-ένα τα αυγά και αρωματίζω με τη βανίλια.
Συνεχίζω με την πάστα φιστικιού και ενώνω το μπέικιν πάουντερ με το αλεύρι.
Ενσωματώνω τα άλευρα στο μείγμα εναλλάξ με την κρέμα γάλακτος.
Σε φόρμα 30x11 εκ. καλυμμένη με αντικολλητικό χαρτί, απλώνω το μισό μείγμα του φιστικιού.
Από πάνω βάζω όλο το μείγμα του πορτοκαλιού και σκεπάζω με το υπόλοιπο μείγμα φιστικιού.
Με ένα μαχαίρι ανακατεύω απαλά τα δύο μείγματα ίσα να ενωθούν λίγο.
Ζεσταίνω στα μικροκύματα 40 ml κρέμα γάλακτος, την αναμιγνύω με 80 γρ κρέμας φιστικιού και τα βάζω σε κορνέ.
Με αυτό περνάω στη μέση κατά μήκος της φόρμας το μείγμα δύο φορές.
Βάζω τη φόρμα σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνω, στους 180°C, αντιστάσεις, για 50 λεπτά.
Βγάζω το κέικ από το φούρνο να κρυώσει.
Για την επικάλυψη λιώνω 100 γρ λευκής σοκολάτας με 50 γρ κρέμας γάλακτος και τα ανακατεύω με 2 κ. σ. κρέμας φιστικιού.
Απλώνω τη γκανάζ πάνω στο κρύο κέικ και πασπαλίζω με χοντροκομμένα φιστίκια Αιγίνης.
Κόβω σε κομμάτια και σερβίρω!