Πρώτα χτυπάω με το σύρμα τα αυγά να αφρατέψουν.
Προσθέτω το ελαιόλαδο και το γιαούρτι ανακατεύοντας.
Σε άλλο μπολ ενώνω το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, το πιπέρι και το αλάτι και τα ρίχνω σε δόσεις στο μείγμα των αυγών.
Θρυμματίζω τη φέτα, βάζω το τριμμένο τυρί, το ζαμπόν ανακατεύοντας απαλά με μια μαρίζ.
Βουτυρώνω τα φορμάκια και τα γεμίζω με το μείγμα.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις, στους 180°C, για 35-40 λεπτά περίπου, μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
Τα βγάζω από το φούρνο, αφήνω 5 λεπτά να κρυώσουν πριν τα βγάλω από τα φορμάκια και τα σερβίρω ζεστά και κρύα.