Στον πολυκόφτη βάζω τα ρεβίθια με το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι, το μπούκοβο, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο και τα αλέθω.
Μεταφέρω το μείγμα σε πιάτο και προσθέτω το τουρσί, τη μαγιονέζα και τα ανακατεύω καλά.
Παίρνω κάθε φέτα του τοστ και την συμπιέζω με τον πλάστη και από τις δύο πλευρές.
Βάζω από 1 ΚΣ γέμιση κατά μήκος και την τυλίγω σε ρολό σταθεροποιώντας με μια οδοντογλυφίδα.
Συνεχίζω όμοια και με τα υπόλοιπα, τα σκεπάζω με μεμβράνη και τα βάζω στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Βάζω στη σειρά πρώτα ένα πιάτο με το αλεύρι, έπειτα ένα μπολ με το γάλα και τέλος άλλο ένα πιάτο με την τριμμένη φρυγανιά.
Βγάζω τα ρολά από το ψυγείο, αφαιρώ τις οδοντογλυφίδες και τα κόβω στη μέση.
Παίρνω ένα-ένα ρολό και το κυλάω πρώτα στο αλεύρι να καλυφθεί παντού με αυτό, έπειτα στο γάλα, τέλος στη φρυγανιά και τα βάζω σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί.
Το ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C, στον αέρα για 25 λεπτά περίπου μέχρι να χρυσαφίσ