Για τη γέμιση βάζω το σπανάκι σε ένα σουρωτήρι μαζί με το πράσο, τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό, το άνηθο πασπαλίζω με 1 ½ κ.γ. αλάτι, ανακατεύω καλά και τα αφήνω για 30 λεπτά να κατεβάσουν τα υγρά τους.
Αφού έχουν μαραθεί, τα στραγγίζω με τις χούφτες μου καλά και τα μεταφέρω στο μπολ.
Προσθέτω το αυγό, το σιμιγδάλι, ½ κ.γ. αλάτι,1 πρέζα πιπέρι και ανακατεύω.
Τέλος θρυμματίζω τη φέτα και αναδεύω λίγο ξανά.
Σε ένα μπολ (με διάμετρο τόση που να χωράει τα φύλλα ρυζιού) με επίπεδο πάτο χτυπάω τα αυγά με το γάλα.
Βουτάω ένα-ένα 3 φύλλα ρυζιού στο μείγμα των αυγών και τα βάζω στον πάγκο στη σειρά καλύπτοντας λίγο το ένα το άλλο.
Στην άκρη βάζω κουταλιές από τη γέμιση σπανακιού (αφήνοντας λίγο περιθώριο από τις άκρες δεξιά-αριστερά).
Τυλίγω τη γέμιση με τα φύλλα πρώτα από κάτω, έπειτα δεξιά-αριστερά να μη φύγει η γέμιση και συνεχίζω το τύλιγμα προς τα πάνω.
Αφού τυλίξω όλο το φύλλο γυρίζω σπειροειδώς, σαν το σαλιγκάρι, το λουκάνικο του φύλλου.
Το τοποθετώ σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί και συνεχίζω όμοια με τα υπόλοιπα.
Βάζω το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C, αντιστάσεις για 25 -30 λεπτά, μέχρι να χρυσίσουν τα φύλλα.
Βγάζω από το φούρνο και σερβίρω!