Κόβω το τσουρέκι σε φέτες 1,2 – 2 εκ και τις αλείφω με πραλίνα.
Τις βάζω σε βουτυρωμένο ταψί να καλύπτει λίγο η μια φέτα την άλλη.
Σε ένα μπολ χτυπάω τα αυγά, τον κρόκο, το γάλα, την κρέμα γάλακτος, τη βανίλια και τη ζάχαρη.
Ρίχνω το μείγμα στο ταψί λούζοντας τις φέτες του τσουρεκιού και αφήνω το ταψί για 15 λεπτά να σταθεί σε θερμοκρασία δωματίου.
Πασπαλίζω με χοντροκομμένα φουντούκια και κουβερτούρα, το ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις, στους 160°C για 45 λεπτά.
Βγάζω από το φούρνο, πασπαλίζω με άχνη και σερβίρω με κουτάλα!