Αλέθω στον πολυκόφτη τα μπισκότα να γίνουν σκόνη και τα μεταφέρω σε ένα μπολ.
Προσθέτω τα καρύδια και το κακάο και τα ανακατεύω καλά να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Λιώνω στα μικροκύματα ή σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο και το ρίχνω ενσωματώνοντας το καλά, να υγρανθεί όλο το μείγμα.
Τέλος βάζω σταδιακά το γάλα μέχρι το μείγμα να γίνει σαν κολλώδη ζύμη.
Απλώνω σε ορθογώνιο σχήμα την μεμβράνη και απλώνω στη μέση της κατά μήκος το μείγμα.
Με τη βοήθεια της μεμβράνης το συμπιέζω αρχικά σε σχήμα λουκάνικου κλείνοντας το από όλες τις άκρες (γίνεται περίπου 27 εκ σε μήκος).
Έπειτα το πιέζω στην επιφάνεια εργασίας από όλες τις πλευρές δίνοντας του τριγωνικό σχήμα.
Το μεταφέρω σε μια επίπεδη επιφάνεια και το βάζω στο ψυγείο για 4 ώρες να κρυώσει καλά.
Το βγάζω από το ψυγείο, αφαιρώ τη μεμβράνη, το βάζω σε επιφάνεια κοπής και το κόβω σε φέτες πάχους 1-1.5 εκ.
Είναι έτοιμα για σερβίρισμα και αποθηκεύονται στο ψυγείο.