Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Σαλάτα με σπαράγγια φράουλες και φέτα
Δροσερή πράσινη σαλάτα που συνδυάζει τα λαχανικά με τα φρούτα και στο τέλος καλύπτεται με γλυκό dressing.
Μπορούμε να την απολαύσουμε αυτή την περίοδο, λόγω της εποχικότητας των λαχανικών και των φρούτων, χορταστική και πλήρης.
Εκτύπωση Συνταγής
No ratings yet
Χρόνος Προετοιμασίας
4
Λεπτά
Λεπ.
Χρόνος Μαγειρέματος
6
Λεπτά
Λεπ.
Συνολικός Χρόνος
10
Λεπτά
Λεπ.
Πιάτο:
Σαλάτα
Μερίδες:
1
Άτομο
Θερμίδες:
459
kcal
Συστατικά
σπαράγγια
1
κγ αλάτι
ρόκα
φράουλες
φέτα
αλάτι
Για το dressing:
2
ΚΣ ξύδι μπαλσάμικο
½
κγ μέλι
1
ΚΣ ελαιόλαδο
Οδηγίες
Καθαρίζω τα σπαράγγια.
Σε βραστό νερό με 1 κγ αλάτι ρίχνω τα σπαράγγια για 6 λεπτά περίπου και τα στραγγίζω.
Στο μπολ βάζω τη ρόκα, τις φράουλες και τα σπαράγγια.
Θρυμματίζω τη φέτα.
Σε ένα μπολ αναμιγνύω το μπαλσάμικο,, το μέλι και το ελαιόλαδο.
Τα προσθέτω πάνω στη σαλάτα, ανακατεύω και σερβίρω.
ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!
Διατροφικά Στοιχεία
Calories:
459
kcal
|
Carbohydrates:
20
g
|
Protein:
16
g
|
Fat:
36
g
|
Saturated Fat:
17
g
|
Cholesterol:
89
mg
|
Sodium:
3490
mg
|
Potassium:
319
mg
|
Fiber:
3
g
|
Sugar:
16
g
|
Vitamin A:
906
IU
|
Vitamin C:
39
mg
|
Calcium:
508
mg
|
Iron:
3
mg