Στην κατσαρόλα ζεσταίνω σε μέτρια-δυνατή ένταση 1 ΚΣ ελαιόλαδο και σοτάρω τα κρεμμύδια ξερά και φρέσκα για 2 λεπτά.
Κόβω το λάχανο στη μέση, αφαιρώ το κεντρικό και τα χοντρά κοτσάνια και κόβω το υπόλοιπο σε λωρίδες και έπειτα σε μικρότερα κομμάτια.
Τι ρίχνω σε δόσεις στην κατσαρόλα κλείνω το καπάκι και το αφήνω να μαραθεί. Συνεχίζω όμοια και με το υπόλοιπο.
Όταν μαραθεί όλο και εξατμιστούν τα υγρά του, το βγάζω από την εστία και το αφήνω να κρυώσει.
Σε ένα μπολ χτυπάω τα αυγά λίγο να αφρατέψουν.
Ρίχνω το γιαούρτι και ανακατεύω να ενωθεί με το μείγμα.
Προσθέτω το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.
Βάζω το κρύο λάχανο από την κατσαρόλα, τον άνηθο, το μαϊντανό, το δυόσμο, το ρύζι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύω καλά το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
Τελευταία θρυμματίζω απαλά τη φέτα σε μεγάλα κομμάτια και ανακατεύω ξανά.
Λαδώνω ελαφρά ένα πυρίμαχο σκεύος 25x35εκ, το γεμίζω με το μείγμα και ισιώνω την επιφάνεια του.
Ψήνω στο φούρνο, στους 180*C στις αντιστάσεις για 60 λεπτά.
Βγάζω από το φούρνο, αφήνω να κρυώσει λίγο και σερβίρω.