Στο μπολ χτυπάω με το σύρμα τα αυγά με το γάλα και το λάδι.
Ενσωματώνω στο αλεύρι το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τη ρίγανη και τα ρίχνω σταδιακά στο μείγμα των αυγών.
Αφήνω για 20 λεπτά να ξεκουραστεί.
Αλείφω την τοστιέρα (20x11 εκ) με λίγο βούτυρο ή λάδι και Βάζω 1 ½ κουτάλα της σούπας από το μείγμα (να καλύψει τη βάση).
Πασπαλίζω διάσπαρτα τα κομμάτια της ντομάτας, θρυμματίζω τη φέτα και απλώνω τις ελιές.
Σκεπάζω τα υλικά με το μείγμα, κλείνω την τοστιέρα και ψήνω (ανάλογα την ένταση της συσκευής, μέτρια ένταση) μέχρι να πάρει σκούρο καστανό χρώμα εξωτερικά το pancake.
Συνεχίζω όμοια με το υπόλοιπο μείγμα.
Βγάζω και σερβίρω αμέσως!