- Στο μπολ χτυπάω με το σύρμα τα αυγά με το γάλα και το λάδι. 
- Ενσωματώνω στο αλεύρι το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τη ρίγανη και τα ρίχνω σταδιακά στο μείγμα των αυγών. 
- Αφήνω για 20 λεπτά να ξεκουραστεί. 
- Αλείφω την τοστιέρα (20x11 εκ) με λίγο βούτυρο ή λάδι και Βάζω 1 ½ κουτάλα της σούπας από το μείγμα (να καλύψει τη βάση). 
- Πασπαλίζω διάσπαρτα τα κομμάτια της ντομάτας, θρυμματίζω τη φέτα  και απλώνω τις ελιές. 
- Σκεπάζω τα υλικά με το μείγμα, κλείνω την τοστιέρα και ψήνω (ανάλογα την ένταση της συσκευής, μέτρια ένταση) μέχρι να πάρει σκούρο καστανό χρώμα εξωτερικά το pancake. 
- Συνεχίζω όμοια με το υπόλοιπο μείγμα. 
- Βγάζω και σερβίρω αμέσως!