Ρίχνω στον πολυκόφτη το αλεύρι με την πούδρα αμυγδάλου, τη ρίγανη, τον κουρκουμά, τη σόδα, το πιπέρι και τα ανακατεύω.
Προσθέτω τη φέτα, το βούτυρο και τα χτυπάω καλά να γίνει μια ζύμη.
Τη μεταφέρω πάνω σε μεμβράνη, την πλάθω σφιχτά σε λουκάνικο, την τυλίγω με τη μεμβράνη και τη βάζω στην κατάψυξη για 1 ώρα.
Αφαιρώ τη μεμβράνη και με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβω το ρολό σε φέτες πάχους 1 εκ.
Τις βάζω σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί και τις ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, στις αντιστάσεις για 13- 15 λεπτά.
Βγάζω τα αφήνω να κρυώσουν και τα σερβίρω μαζί με ένα ποτό ή σε πλατό αλλαντικών και τυριών.