Σε μεγάλο μπολ χτυπάω τα αυγά να αφρατέψουν.
Προσθέτω το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, τη μαγειρική σόδα και τα ανακατεύω καλά.
Τέλος θρυμματίζω μέσα τη φέτα και την ενσωματώνω στο μείγμα.
Καλύπτω μια φόρμα 24 εκ με λαδόκολλα στη βάση και βουτυρώνω τα τοιχώματα της.
Τυλίγω τα φύλλα κρούστας ανά δύο σε ρολό και τα κόβω σε φέτες πάχους 3 εκ περίπου. Τις ξετυλίγω και τις απλώνω διάσπαρτα στη βάση φροντίζοντας να την καλύψουν.
Ρίχνω τη μισή ποσότητα της γέμισης και ισιώνω την επιφάνεια της.
Επαναλαμβάνω όμοια άλλη μια φορά, φύλλα-γέμιση.
Τελειώνω με μια στρώση φύλλων στην επιφάνεια πάλι διάσπαρτα κομμένα και τοποθετημένα.
Ραντίζω με 2 ΚΣ λιωμένο βούτυρο, πασπαλίζω με μαύρο σουσάμι και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, στις αντιστάσεις για 45 λεπτά (μετά τα 20 λεπτά που το φύλλο έχει πάρει χρώμα καλύπτω με αλουμινόχαρτο.
Βγάζω από το φούρνο, αφήνω 10 λεπτά να κρυώσει πριν τη βγάλω από τη φόρμα, κόψω σε κομμάτια και σερβίρω.