Για τη ζύμη σε ένα μπολ ενώνω το λιωμένο βούτυρο με το ελαιόλαδο και το αλάτι.
Προσθέτω το αυγό και το γιαούρτι ενσωματώνοντας τα στο μείγμα.
Τέλος, ρίχνω σταδιακά τα άλευρα με το μπείκιν πάουντερ, ζυμώνω καλά.
Βάζω τη ζύμη στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Για τη γέμιση σε ένα μπολ θρυμματίζω τη φέτα προσθέτω την κρέμα τυρί, τα αυγά χτυπημένα (κρατάω λίγο για την επάλειψη του φύλλου), το πιπέρι και ανακατευτώ καλά.
Χωρίζω το φύλλο στα δύο και ανοίγω με τον πλάστη σε αλευρωμένη επιφάνεια το ένα μέρος.
Αλείφω ένα ταψί 29 x37 εκ με ελαιόλαδο και μεταφέρω σε αυτό το φύλλο.
Απλώνω πάνω του τη γέμιση και ισιώνω την επιφάνεια με τη ράχη του κουταλιού.
Ανοίγω το δεύτερο φύλλο, το βάζω από πάνω και πιέζω τις άκρες να κολλήσουν καλά.
Αλείφω το φύλλο με το αυγό (που είχα κρατήσει μαζί με λίγο νερό) και πασπαλίζω με σουσάμι, βρώμη και ηλιόσπορο.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, στις αντιστάσεις, στην κατώτερη σχάρα για 60 λεπτά.
Βγάζω από το φούρνο, αφήνω να κρυώσει 5 λεπτά, κόβω σε κομμάτια και σερβίρω