Σε μια μέτρια κατσαρόλα ρίχνω το γάλα, την κρέμα γάλακτος, την πραλίνα φουντουκιού και το μέλι.
Βάζω την κατσαρόλα στην εστία, σε μέτρια ένταση να φτάσει το μείγμα σε βρασμό. ανακατεύοντας.
Μόλις βράσει, την κατεβάζω απ την εστία και προσθέτω τη λευκή τεμαχισμένη κουβερτούρα και την κοσκινισμένη σκόνη φουντουκιού.
Αφήνω 1 λεπτό να ζεσταθεί και ανακατεύω για να λιώσει η σοκολάτα και να ενωθεί με το μείγμα.
Σε ένα μπολ χτυπάω τους κρόκους με τη ζάχαρη μέχρι να πάρουν ένα κίτρινο παστέλ χρώμα.
Με την κουτάλα της σούπας ρίχνω λίγο-λίγο από το μείγμα της κατσαρόλας στα αυγά ανακατεύοντας διαρκώς για να μην ψηθούν τα αυγά.
Αφού προσθέσω 3 κουτάλες της σούπας στα αυγά, ρίχνω το υπόλοιπο μείγμα του μπολ στην κατσαρόλα.
Βάζω πάλι την κατσαρόλα στην εστία, σε μέτρια ένταση, ανακατεύοντας απαλά μέχρι να πήξει σε κρέμα (περίπου 5 λεπτά) και να στέκεται στη ράχη της κουτάλας.
Μεταφέρω την κρέμα σε ένα μπολ (που το έχω αφήσει για 30 λεπτά στην κατάψυξη), το αφήνω να κρυώσει λίγο, το σκεπάζω με μεμβράνη και το βάζω στην κατάψυξη.
Ανά 30 λεπτά βγάζω το παγωτό απ την κατάψυξη, το ανακατεύω καλά με το σύρμα για να γίνει κρεμώδες και να μην δημιουργηθούν κρύσταλλοι σε αυτό.
Επαναλαμβάνω τη διαδικασία μέχρι το παγωτό να παγώσει περίπου 3 – 4 ώρες.
Την τελευταία φορά που το ανακατεύω ρίχνω μέσα τις τεμαχισμένες σοκολάτες bueno, ανακατεύω και μεταφέρω το μίγμα στο σκεύος (μεταλλικό κατά προτίμηση) που θα το αποθηκεύσω.
Το αφήνω ιδανικά όλη τη νύχτα να κρυώσει και το βγάζω 15 λεπτά πριν το σερβίρω.