Χτυπάω στο μίξερ τα αυγά να αφρατέψουν και ρίχνω σταδιακά τη ζάχαρη.
Αρωματίζω με τη βανίλια και μαζί βάζω και το λιωμένο βούτυρο.
Αναμιγνύω το μπέικιν πάουντερ με το αλεύρι και τα προσθέτω σιγά σιγά στο μείγμα χτυπώντας.
Ρίχνω το μείγμα σε φόρμα του κέικ ή σε ταρτιέρα από σιλικόνη (24 – 26 εκ), αφού πρώτα τις έχω αλείψει με βούτυρο.
Ψήνω στις αντιστάσεις στους 180*C για 35 – 40 λεπτά.
Βγάζω το κέικ από το φούρνο και το αφήνω 10 λεπτά να κρυώσει.
Σε ένα μπολ ή κανάτα, ανακατεύω όλα τα γάλατα μαζί δηλαδή, το ζαχαρούχο, το εβαπορέ και το φρέσκο και τα ρίχνω στο κέικ σιγά σιγά. Μόλις απορροφάτε προσθέτω και το υπόλοιπο.
Το αφήνω για 2 – 3 ώρες να απορροφήσει όλο το γάλα, και μόλις κρυώσει το βάζω στο ψυγείο.
Αφού περάσει αυτό το διάστημα χτυπάω στο μίξερ την κρέμα μαζί με την άχνη ζάχαρη μέχρι να σφίξει σε σαντιγί.
Καλύπτω το κέικ από πάνω με τη σαντιγί και διακοσμώ με φρούτα εποχής.
Βάζω στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες να κρυώσει πριν σερβίρω.