- Καθαρίζω τα κρεμμύδια, τα κόβω κάθετα σε χοντρές ροδέλες πάχους 1 εκ περίπου και τις ξεχωρίζω μεταξύ τους (τις ξεκολλάω). 
- Στο μπολ χτυπάω το αυγό. Προσθέτω το γάλα, το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και ανακατεύω το μίγμα. 
- Στο μούλτι θρυμματίζω τα corn flakes και τα ρίχνω σε μια πλαστική σακούλα. Βάζω και τι τριμμένη φρυγανιά και ανακινώ. 
- Βουτάω κάθε ροδέλα κρεμμυδιού πρώτα στο κουρκούτι του αυγού κι έπειτα τη ρίχνω στην πλαστική σακούλα. Αφού κάνω την ίδια διαδικασία σε 4 ροδέλες, κλείνω και ανακινώ τη σακούλα καλά. 
- Τοποθετώ κάθε ροδέλα πάνω σε λαδόκολλα στο ταψί. Συνεχίζω όμοια με όλες τις ροδέλες. 
- Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις, στους 220*C για 13 – 15 λεπτά. 
- Σερβίρω παρέα με κάποια σάλτσα.