Καθαρίζω τα κρεμμύδια, τα κόβω κάθετα σε χοντρές ροδέλες πάχους 1 εκ περίπου και τις ξεχωρίζω μεταξύ τους (τις ξεκολλάω).
Στο μπολ χτυπάω το αυγό. Προσθέτω το γάλα, το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και ανακατεύω το μίγμα.
Στο μούλτι θρυμματίζω τα corn flakes και τα ρίχνω σε μια πλαστική σακούλα. Βάζω και τι τριμμένη φρυγανιά και ανακινώ.
Βουτάω κάθε ροδέλα κρεμμυδιού πρώτα στο κουρκούτι του αυγού κι έπειτα τη ρίχνω στην πλαστική σακούλα. Αφού κάνω την ίδια διαδικασία σε 4 ροδέλες, κλείνω και ανακινώ τη σακούλα καλά.
Τοποθετώ κάθε ροδέλα πάνω σε λαδόκολλα στο ταψί. Συνεχίζω όμοια με όλες τις ροδέλες.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις, στους 220*C για 13 – 15 λεπτά.
Σερβίρω παρέα με κάποια σάλτσα.