Σε δυνατή φωτιά ένα τηγάνι βάζω το μπέικον, χωρίς καθόλου λίπος, το ανακατεύω με μια κουτάλα ανά διαστήματα μέχρι να σκουρύνει το χρώμα του και να γίνει τραγανό. Το βγάζω πίσω στο μπολ να κρυώσει.
Στο ίδιο τηγάνι ρίχνω τα κρεμμύδια, τα αφήνω να μαλακώσουν μέχρι να καραμελώσουν παίρνοντας καφετί χρώμα. Τα βγάζω κι αυτά σε ένα πιάτο να κρυώσουν.
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνω το γάλα μαζί με όλα τα τυριά, ανακατεύοντας απαλά με μια κουτάλα μέχρι να λιώσουν και να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Σε ένα ποτηράκι με 1,5 ΚΣ νερό διαλύω το κόρν φλάουρ και το προσθέτω στην κατσαρόλα μαζί με το πιπέρι, συνεχίζοντας το ανακάτεμα μέχρι το περιεχόμενο να γίνει κρεμμώδες.
Βγάζω το σκεύος από την εστία και το αδειάζω σε μια φόρμα ή κατσαρόλα ή τάπερ που έχω καλύψει με μεμβράνη και έχει διάμετρο 23 εκ περίπου. Το σκεπάζω και από πάνω με μεμβράνη και το βάζω στο ψυγείο να κρυώσει για 1 ώρα (ή 30 λεπτά στην κατάψυξη).
Πάνω σε λαδόκολλα στο ταψί βάζω το ένα φύλλο σφολιάτας και με οδηγό ένα σκεύος ή πιάτο με διάμετρο 27εκ κόβω σε κύκλο. Τοποθετώ στη μέση την κρύα κρέμα τυριών αναποδογυρίζοντας την και αφαιρώντας τις μεμβράνες.
Απλώνω τα κρεμμύδια να καλύψουν όλη την επιφάνεια της και πάνω τους πασπαλίζω το κομματιασμένο μπέικον.
Καλύπτω από πάνω με το δεύτερο φύλλο που έχω κόψει στην ίδια διάμετρο με το πρώτο και αλείφω ένα εκατοστό περιμετρικά με ένα αυγό που έχω χτυπήσει σε ένα μπολάκι απαλά με 1 ΚΣ νερό.
Σκεπάζω με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας κομμένο στην ίδια διάμετρο με το πρώτο και αφού πρώτα πιέσω απαλά να βγει ο αέρας από όλη την επιφάνεια, πιέζω με τα δάχτυλά μου στις άκρες να κολλήσουν τα δύο φύλλα σφολιάτας.
Για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα ανοίξουν κατά το ψήσιμο τα φύλλα είτε μπορώ με ένα πιρούνι να πιέσω καλά τριγύρω είτε με τα δάχτυλά μου να δημιουργήσω κάποιο σχέδιο.
Αλείφω από πάνω όλη την πίτα με το διάλυμα του αυγού και το βάζω στο ψυγείο για 15 λεπτά.
Εν τω μεταξύ προθερμαίνω το φούρνο, στους 220*C στις αντιστάσεις.
Βγάζω το ταψί από το ψυγείο και με ένα κοφτερό μαχαίρι χαράζω το φύλλο σε σχέδια.
Επαναλαμβάνω την επάλειψη με αυγό και το βάζω στο φούρνο για 10 λεπτά έπειτα χαμηλώνω την ένταση στους 180*C και συνεχίζω για άλλα 20 λεπτά περίπου μέχρι να έχει φουσκώσει παντού η σφολιάτα.
Βγάζω την πίτα από το φούρνο και την αφήνω να κρυώσει 15 λεπτά πριν την κόψω για να σερβίρω.