Χτυπάω τα αυγά καλά να αφρατέψουν.
Ρίχνω σταδιακά τη ζάχαρη συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Προσθέτω το εκχύλισμα βανίλιας, ξύσμα πορτοκαλιού και λεμονιού.
Τέλος βάζω το μέλι (μπορώ να το έχω ζεστάνει ελαφρά για να αναμειχθεί πιο εύκολα) και το ελαιόλαδο.
Καλύπτω με λαδόκολλα μια ορθογώνια φόρμα 10x14 εκ. και ρίχνω μέσα το μείγμα.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στη μεσαία σχάρα, στις αντιστάσεις, στους 180*C για περίπου 70 λεπτά (τσεκάρω με ένα μαχαίρι να βγαίνει καθαρό όπως στο κέικ).
Κλείνω το φούρνο και το αφήνω μέσα με ανοιχτή την πόρτα για 15 λεπτά.
Το βγάζω και το αφήνω να κρυώσει τελείως (θα ξεφουσκώσει η επιφάνεια του) πριν το ξεφορμάρω και το αναποδογυρίσω στην πιατέλα.
Γαρνίρω με φραγκοστάφυλα ή με σιροπιασμένα φρούτα φρουί γλασέ.