Με ένα πινέλο βουτυρώνω το πυρίμαχο σκεύος.
Βάζω το πρώτο φύλλο κρούστας κάθετα (δεν περισσεύει από το σκεύος φύλλο) και το βουτυρώνω. Απλώνω το δεύτερο φύλλο οριζόντια αυτή τη φορά (περισσεύει φύλλο δεξιά-αριστερά) και το βουτυρώνω κι αυτό. Συνεχίζω με τον ίδιο τρόπο βάζοντας σταυρωτά τα φύλλα με άλλα 2 (δηλαδή συνολικά 4 φύλλα).
Απλώνω σε μια επιφάνεια ένα φύλλο κρούστας, βουτυρώνω το μισό και το διπλώνω στη μέση. Βουτυρώνω το υπόλοιπο μισό και το διπλώνω ξανά στη μέση (συνολικά το έχω διπλώσει στα τέσσερα) και το βάζω στη μέση πάνω στα τέσσερα απλωμένα φύλλα.
Ρίχνω τη γέμιση και με τη μαρίζ ή ένα κουτάλι φροντίζω να κατανεμηθεί ομοιόμορφα.
Διπλώνω ένα ένα τα φύλλα κρούστας κλείνοντας περιμετρικά τη γέμιση, βουτυρώνοντας τα πάντα ενδιάμεσα (κάθε φύλλο που ακουμπάει με άλλο ανάμεσα να έχει βούτυρο).
Όπως και με την βάση αλλά αντίστροφα τώρα συνεχίζω με τα φύλλα τοποθετώντας ένα διπλωμένο στα τέσσερα πρώτα και έπειτα άλλα τέσσερα σταυρωτά.
Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβω τα φύλλα που περισσεύουν από τα τοιχώματα του σκεύους και τα στρέφω προς τα μέσα (κάτω).
Βουτυρώνω το γλυκό από πάνω, το χαράσσω με ένα μαχαίρι σε κομμάτια, όχι βαθιά μόνο τα αρχικά φύλλα και ραντίζω με λίγο ανθόνερο.
Προθερμαίνω το φούρνο στις αντιστάσεις στους 200*C για 10 λεπτά, χαμηλώνω στους 180*C και βάζω το γλυκό μέσα.
Το αφήνω να ψηθεί για 50-60 λεπτά μέχρι να χρυσίσουν τα πάνω φύλλα και να έχουν ψηθεί και τα κάτω (αν χρειαστεί σκεπάζω με αλουμινόχαρτο).