Κόβω το κοτόπουλο ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ σε 4 κομμάτια και το βάζω σε μια κατσαρόλα, γεμίζω με νερό να το καλύπτει.
Το αφήνω σε δυνατή ένταση μέχρι να αρχίσει το νερό να βράζει, τότε μειώνω την ένταση σε μέτρια, το ξαφρίζω με ένα κουτάλι (αφαιρώ τον αφρό που δημιουργείται στην επιφάνεια) για 3 λεπτά και το αφήνω με μισοσκεπασμένη την κατσαρόλα να βράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας, για περίπου 25 -30 λεπτά 9ανάλογα το μέγεθος των κομματιών).
Τότε το βγάζω από την κατσαρόλα, το στραγγίζω και το αφήνω να κρυώσει για 15 λεπτά.
Αφαιρώ το δέρμα του και τα κόκκαλα και κόβω το ψαχνό του σε μικρά κομμάτια (καρέ).
Το μεταφέρω σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτω την κρέμα τυρί , τη μαγιονέζα Kania light 3% (μπορώ να χρησιμοποιήσω και την κανονική), τρίβω ένα καρότο, 2 ΚΣ μαϊντανό ψιλοκομμένο, μια μικρή κονσέρβα γλυκό καλαμπόκι Freshona αφού πρώτα το στραγγίξω, τις πράσινες ελιές, αλάτι, πιπέρι και τα ανακατεύω όλα πολύ καλά.
Σκεπάζω το μπολ με μεμβράνη και βάζω την κοτοσαλάτα στο ψυγείο για 2-3 ώρες να κρυώσει και να ενωθούν τα υλικά.
Βγάζω από το ψυγείο, την σερβίρω σε μια σαλατιέρα ή μπολ, ισιώνω με τη ράχη του κουταλιού την επιφάνεια της και γαρνίρω με λίγο έξτρα ψιλοκομμένο μαϊντανό.