Σε ένα μπολ αναμιγνύω το αλεύρι με το γιαούρτι και το αλάτι να γίνει ένα ζυμαράκι. Το σκεπάζω και το αφήνω 30 λεπτά να ξεκουραστεί σε θερμ. δωματίου.
Κόβω το ζυμαράκι σε 4 ίσα μέρη, πλάθω κάθε ένα σε μπαλίτσα και με τον πλάστη τα ανοίγω στρόγγυλα σε διάμετρο 10-12 εκ.
Τα βάζω σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί και τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 240°C, στις αντιστάσεις για 7 λεπτά περίπου (να φουσκώσουν).
Σε ένα μπολ λιώνω το αβοκάντο και το ανακατεύω με το γιαούρτι, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και το χυμό του λεμονιού.
Κόβω κάθε πίτα στην άκρη και την ανοίγω στη μέση και βάζω 1-2 κουταλιές από το προηγούμενο μείγμα.
Τεμαχίζω τα ντοματίνια στα τέσσερα και τα αγγούρια καρέ, ραντίζω με ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και γεμίζω τις πίτες με τα λαχανικά.
Σερβίρω αμέσως.
Μπορώ να τα κρατήσω (τη σως και τα λαχανικά στο ψυγείο) και να «μοντάρω» τις πίτες αργότερα.