Στο μπολ χτυπάω με το σύρμα τα αυγά να αφρατέψουν. Προσθέτω το γάλα, το λάδι και το μέλι.
Ενώνω στο αλεύρι το αλάτι και τα ρίχνω σε δόσεις στο μπολ. Το μείγμα είναι ρευστό. Το αφήνουμε 20 λεπτά να ξεκουραστεί.
Προετοιμάζω το ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αδειάζω σε αυτό το μείγμα, ισιώνω κουνώντας το να κατανεμηθεί ομοιόμορφα.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C, στις αντιστάσεις, για 20-25 λεπτά.
Το βγάζω, τρυπάω λίγο με το πιρούνι να ξεφουσκώσει και κόβω σε 9 κομμάτια.
Αλείφω κάθε ένα με αμυγδαλοβούτυρο, πασπαλίζω με τα φουντούκια και αν θέλω ραντίζω με λίγο κονιάκ.
Τα τυλίγω σε ρολά, γαρνίρω και από πάνω με λίγο αμυγδαλοβούτυρο και φουντούκια και είναι έτοιμα για σερβίρισμα.