Κόβω το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και τις πιπεριές σε στικς και στη μέση.
Τεμαχίζω το κοτόπουλο σε κομμάτια 3 εκ.
Βάζω στο ταψί πάνω σε αντικολλητικό χαρτί ξεκινώντας από τη μια άκρη στη σειρά πρώτα το κρεμμύδι, έπειτα τις πιπεριές και τέλος το κοτόπουλο.
Ραντίζω τις πιπεριές και το κοτόπουλο με ελαιόλαδο.
Πασπαλίζω το κοτόπουλο με τα μπαχαρικά του (αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, κρεμμύδι, πάπρικα, μπούκοβο) που έχω αναμείξει.
Πασπαλίζω με αλάτι και πιπέρι τις πιπεριές.
Ανακατεύω τις πιπεριές και το κοτόπουλο ξεχωριστά.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις, στους 200°C, για 30 λεπτά (στο τέλος βάζω 5 λεπτά στον αέρα).
Για τη σως σε ένα μπολ αναμιγνύω το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού, την κρέμα γάλακτος, την κέτσαπ, το αλάτι, το πιπέρι και τη μαγιονέζα.
Παίρνω την τορτίγια και βάζω στη μέση 2 φέτες ντομάτας, πάνω τους τοποθετώ το ¼ από τα κρεμμύδια, έπειτα το ¼ από το κοτόπουλο, 2 κ.σ. σως, το ¼ από τις πιπεριές, 2 κ.σ. καλαμπόκι και τέλος 50 γρ τριμμένο ένταμ.
Κλείνω τη τορτίγια πρώτα πάνω κάτω διπλώνοντας προς τα μέσα και έπειτα τα δεξιά και αριστερά κλείνοντας σα φάκελο. Στερεώνω με οδοντογλυφίδες και αλείφω με λίγο ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές).
Τοποθετώ τις τορτίγιες (βγαίνουν 4 συνολικά) στο ταψί και τις ψήνω στην ίδια θερμοκρασία (200°C), για 20 λεπτά (όταν πάρει χρώμα από τη μια πλευρά γυρίζω κι από την άλλη).
Βγάζω κόβω στη μέση και σερβίρω!