Στο μπολ ρίχνω 1 κεσεδάκι Flair cottage cheese, ½ κεσεδάκι αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τ’ ανακατεύω. Προσθέτω το υπόλοιπο αλεύρι σιγά-σιγά ζυμώνοντας μέχρι να γίνει μια ζύμη που δεν κολλάει.
Σκεπάζω και την αφήνω 10 λεπτά να ξεκουραστεί.
Κόβω τη ζύμη σε 4 ίσα μέρη και ζυμώνω κάθε ένα πρώτα σε μπαλίτσα και έπειτα ανοίγω μια τρύπα στη μέση (την κάνω αρκετά μεγάλη γιατί θα μικρύνει όταν φουσκώσει).
Τα βάζω σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί.
Σε ένα μπολάκι χτυπάω ένα αυγό και με ένα πινέλο αλείφω τα bagels από πάνω με αυγό.
Πασπαλίζω με μείγμα για bagels και τα βάζω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, στις αντιστάσεις, στην κατώτερη σχάρα, για 40 λεπτά.
Τα βγάζω και τα αφήνω λίγο να κρυώσουν.