Βάζω στο μπολ τον μοσχαρίσιο και χοιρινό κιμά, προσθέτω το κρεμμύδι, τη στραγγισμένη ντομάτα, το μαϊντανό, το θρυμματισμένο ψωμί, το αλάτι, το κίμινο, το πιπέρι και ανακατεύω καλά.
Συνεχίζω με 2 αυγά που έχω χτυπήσει πρώτα, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο και τα ενσωματώνω στο μείγμα.
Το σκεπάζω και το βάζω στο ψυγείο για 30 – 60 λεπτά.
Το βγάζω και το απλώνω σε αντικολλητικό χαρτί σε ορθογώνιο σχήμα (30 x 45 εκ περίπου).
Απλώνω πάνω στην επιφάνεια του τη μουστάρδα και στο κέντρο βάζω τα στικς των τυριών, του ένταμ και της φέτας.
Πάνω στα τυριά βάζω τα στικς της πιπεριάς και με τη βοήθεια του αντικολλητικού χαρτιού τυλίγω τον κιμά σε ρολό.
Απλώνω λίγο ελαιόλαδο στο αντικολλητικό χαρτί και τυλίγω με αυτό το ρολό για 2η φορά για να γίνει όσο πιο λείο αι σφιχτό γίνεται.
Κλείνω και τις άκρες σαν καραμέλα και το τυλίγω από πάνω και με αλουμινόχαρτο.
Σε ένα μεγάλο ταψί βάζω κούπα νερό, 2 κ. σ. ελαιόλαδο και μεταφέρω σε αυτό το ρολό.
Ψήνω σε προθαρμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις, στους 200°C, για 50 λεπτά.
Όταν κοντεύουν, κόβω τις πατάτες σε κομμάτια και τις ανακατεύω με ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Βγάζω το ταψί από το φούρνο, αφαιρώ το αλουμινόχαρτο και το αντικολλητικό χαρτί και βάζω τις πατάτες δεξιά και αριστερά από το κρέας.
Πάνω στο ρολό τοποθετώ κατά μήκος τις ροδέλες της ντομάτας και το βάζω πίσω στο φούρνο για 1 ώρα περίπου.
Το φαγητό είναι έτοιμο, κόβω το ρολό σε φέτες και το σερβίρω μαζί με πατάτες και ζουμάκι.