Κόβω τα μανιτάρια σε φέτες, τα ραντίζω με ελαιόλαδο, με ½ κ. γ. αλάτι, με 1/8 κ. γ. πιπέρι.
Τοποθετώ στην Tefal Easy Fry & Grill 2σε1 φριτέζα αέρος και γκριλ XXL το διαχωριστικό Flexcook και επιλέγω τον συγχρονισμό. Με ηχητικό και οπτικό σήμα με οδηγεί να βάλω τα μανιτάρια στη μια πλευρά
και τα βάζω στη μια πλευρά στη σχάρα από χυτό αλουμίνιο που δεν πρόκειται να κολλήσουν και θα ψηθούν τέλεια.
Όταν ηχήσει βάζω στην άλλη πλευρά τα μπέικον και με τη λειτουργεία έξυπνου συγχρονισμού, ψήνονται σε διαφορετικούς χρόνους αλλά ταυτόχρονα.
Ωστόσο, χτυπάω τα ασπράδια με λίγο αλάτι σε μαρέγκα.
Σε ένα μπολ μαζί με το γιαούρτι προσθέτω σκόνη σκόρδου και κρεμμυδιού, ½ κ. γ. αλάτι, 1/8 κ. γ. πιπέρι, ¼ κ. γ. μοσχοκάρυδο και ανακατεύω.
Ρίχνω 60 γρ. τριμμένο τυρί, τα μανιτάρια, τα 2/3 του μπέικον (που έχω κόψει σε καρεδάκια) και τελειώνω ενσωματώνοντας τη μαρέγκα.
Βουτυρώνω και αλευρώνω τα ατομικά ταψάκια μου, μοιράζω σε αυτά το μείγμα, βάζω από πάνω το υπόλοιπο μπέικον, αφαιρώ το διαχωριστικό και τα ψήνω όλα μαζί στον κάδο των 6,5 λίτρων της TEFAL Easy Fry & Grill XXL.
Όταν ετοιμαστούν γαρνίρω με λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι από πάνω και απολαμβάνω γιατί «ΜΕ ΤΗΝ TEFAL ΜΠΟΡΕΙΣ»
· Η συνταγή γίνεται σε συνεργασία με τη TEFAL GREECE