Όσο ο καιρός αρχίζει αργά να ψυχραίνει, έχουμε ανάγκη περισσότερα σνακ κι αυτά τα μεσογειακά ατομικά πεϊνιρλί είναι ιδανικά.Με φέτα, ντομάτα και πιπεριά, γίνονται γρήγορα, και όπως βγαίνουν από το φούρνο, ζεστά ακόμα τα φυσάμε για να τα δοκιμάσουμε. Όμως τρώγονται και κρύα, είναι και τέλεια για πάρτι αφού το μικρό τους μέγεθος τα κάνει εύκολα και για τα μικρά.Έφτιαξες τη συνταγή; Μην ξεχάσεις να μοιραστείς τις φωτογραφίες σου με το @paxxigr για να μπορέσω να δω τις δημιουργίες σου!