Κόβω τα λαχανικά, τα κολοκυθάκια σε ροδέλες, τα μανιτάρια σε φέτες, την πιπεριά σε στίκς, τα ντοματίνια στα δύο και ψιλοκόβω τα κρεμμυδάκια και το μαϊντανό.
Στο μπολ χτυπάω με το σύρμα ή το πιρούνι, τα αυγά μαζί με το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και το τριμμένο τυρί.
Βάζω το τηγάνι στην εστία σε μέτρια-δυνατή ένταση και ζεσταίνω 1 κγ ελαιόλαδο.
Προσθέτω τα λαχανικά, τα κρεμμυδάκια, το κολοκυθάκι, τα μανιτάρια, την πιπεριά με μια πρέζα αλάτι και μισή πιπέρι, ανακατεύω και τα αφήνω να μαλακώσουν (αν χρειαστεί αφού εξατμιστούν τα υγρά τους, μπορώ να προσθέσω λίγο νερό).
Όταν ετοιμαστούν, βάζω τα ντοματίνια, το μαϊντανό, ανακατεύω για 1 λεπτό και ρίχνω το μείγμα των αυγών.
Μειώνω την ένταση σε χαμηλή, σκεπάζω με το καπάκι και αφήνω να ψηθεί για 7 λεπτά περίπου (να στερεοποιηθεί και η πάνω επιφάνεια).
Γυρίζω την ομελέτα και από την άλλη πλευρά, θρυμματίζω τη φέτα στη μισή επιφάνεια και σκεπάζω με το καπάκι για άλλα 4 λεπτά περίπου μέχρι να ψηθεί και από κάτω και να μαλακώσει η φέτα.
Τη διπλώνω στη μέση και σερβίρω την ομελέτα στο πιάτο. Την κόβω στη μέση και γαρνίρω με έξτρα μαϊντανό.