Χρησιμοποιώ το βρασμένο ρύζι και το αναμιγνύω με το τριμμένο τυρί και το χτυπημένο αυγό.
Για τη γέμιση, σε άλλο μπολ βάζω τα ξεψαχνισμένο κοτόπουλο, προσθέτω αλάτι, πιπέρι, κάρυ και Hellmann’s Real μαγιονέζα ανακατεύοντας καλά, να γίνουν μια μάζα.
Παίρνω στην παλάμη μου 1 scoop από το ρύζι, το πιέζω, το ανοίγω και στη μέση του βάζω 1κγ γεμάτο από το μείγμα του κοτόπουλου. Το κλείνω με το υπόλοιπο ρύζι και το πλάθω σε μπάλα. Συνεχίζω όμοια με όλο το μείγμα.
Βάζω στη σειρά 3 πιάτα, στο πρώτο απλώνω το αλεύρι, στο δεύτερο (βαθύ) τα χτυπημένα αυγά και στο τρίτο το μπαγιάτικο ψωμί που θρυμματίζω στον πολυκόφτη.
Βουτάω ένα-ένα τα αραντσίνι με τη σειρά στα μείγμα και τα αφήνω στο πιάτο.
Τα βάζω στην κατάψυξη για 15-30 λεπτά.
Ζεσταίνω μια κατσαρόλα με λάδι 4-5 εκ σε δυνατή ένταση, ρίχνω λίγα-λίγα 4 περίπου αραντσίνι, μειώνω την ένταση σε μέτρια και τα αφήνω να πάρουν καστανό χρώμα γυρίζοντας τα από όλες τις πλευρές (χρειάζεται 2-3 λεπτά) .
Τα βγάζω σε απορροφητικό χαρτί και συνεχίζω με τα υπόλοιπα.
Τα σερβίρω σε πιατέλα που έχω απλώσει πρώτα Hellmann’s Avocado & Lime Sauce και τοποθετώ πάνω της τα αραντσίνι.