Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνω 5 λίτρα νερό, όταν βράσει βάζω 35 γρ αλάτι και ρίχνω τα Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύω , μειώνω την ένταση σε μέτρια και τα αφήνω να βράσουν για 2 λεπτά λιγότερο από τον προτεινόμενο χρόνο της συσκευασίας.
Στραγγίζω και τα ανακατεύω με 2 κγ ελαιόλαδο και ¼ από το τριμμένο κασέρι.
Λαδώνω μια φόρμα με σούστα και τοποθετώ τα ζυμαρικά κάθετα με την τρύπα τους πάνω και κάτω.
Καθαρίζω την κολοκύθα, αφαιρώ τα σπόρια και την κόβω σε κυβάκια.
Τα βάζω πάνω σε λαδόκολλα στο ταψί μαζί με 2 σκελίδες σκόρδο (με τη φλούδα). Ραντίζω με 1 κγ ελαιόλαδο και τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C, στις αντιστάσεις για 30 λεπτά.
Αφού ψηθούν και έχουν μαλακώσει, καθαρίζω τα σκόρδα και μαζί με τα κομμάτια κολοκύθας τα πολτοποιώ στον πολυκόφτη.
Βάζω το μείγμα σε μπολ και το ανακατεύω με το υπόλοιπο τριμμένο κασέρι.
Το απλώνω πάνω από τα Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης MISKO και με τη ράχη της κουτάλας πιέζω απαλά να μπει μέσα στα ζυμαρικά.
Πασπαλίζω από πάνω με κεφαλοτύρι και το ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C για 30 λεπτά.
Βγάζω, αφήνω να κρυώσει 30 λεπτά πριν κόψω σε κομμάτια και σερβίρω.