Σε μεγάλο μπολ σπάω τα 3 αυγά, τη ζάχαρη, το αλάτι, τη βανίλια και τα χτυπάω να ασπρίσει το μείγμα.
Προσθέτω το λάδι, το γιαούρτι και ανακατεύω.
Ενσωματώνω το ινδοκάρυδο και αφού ενώσω το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και τα ρίχνω στο μείγμα.
Λαδώνω ταψί 23x30 εκ μεταφέρω το μείγμα σε αυτό και ισιώνω την επιφάνεια.
Γεμίζω από πάνω με ροδάκινα που έχω κόψει σε φέτες (αν χρησιμοποιήσω κονσέρβα στραγγίζω καλά).
Για το crumble σε ένα μπολάκι ρίχνω τη ζάχαρη, το αλεύρι, το κρύο βούτυρο σε κυβάκια και το πιέζω να λιώσει και να γίνει ένα θρυπτό μείγμα.
Το πασπαλίζω πάνω στα ροδάκινα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, στις αντιστάσεις για 50 λεπτά περίπου.
Βγάζω, αφήνω να κρυώσει πριν κόψω σε κομμάτια.