Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε σε δυνατή ένταση 2 κύβους βούτυρο που μόλις λιώσει σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3 λεπτά.
Ρίχνουμε το Κριθαράκι Χονδρό MISKO μαζί με τις φλούδες του λεμονιού και τα ανακατεύουμε να βουτυρωθούν και να καβουρδιστούν για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και σταδιακά το ζεστό ζωμό λαχανικών, μειώνουμε την ένταση σε μέτρια, ανακατεύοντας ενδιάμεσα.
Αφήνουμε 2-3 λεπτά λιγότερο από τον αναγραφόμενο χρόνο της συσκευασίας.
Συνεχίζουμε προσθέτοντας άλλα 2 κυβάκια βούτυρο, την τριμμένη παρμεζάνα, το ξύσμα και το χυμό του λεμονιού, αναδεύοντας να δέσει και να χυλώσει το κριθαράκι.
Σερβίρουμε αμέσως γαρνίροντας τα πιάτα με έξτρα τριμμένη παρμεζάνα και ξύσμα λεμονιού.