Σε ένα μπολ ενώνω την πούδρα αμυγδάλου με 100 γρ ζάχαρης.
Σε άλλο μπολ χτυπάω με το μίξερ τα ασπράδια να αφρίσουν. Προσθέτω το μέλι, το εκχύλισμα, τα υπόλοιπα 50 γρ ζάχαρης και τα χτυπάω καλά.
Ρίχνω το μείγμα του αμυγδάλου και ανακατεύω απαλά με μια κουτάλα να γίνει μια ομοιογενείς ζύμη (πάστα).
Παίρνω κουταλιά-κουταλιά από τη ζύμη (28 γρ περίπου), την πλάθω σε μπάλα, τη βουτάω στην άχνη ζάχαρη να καλυφθεί καλά και την τοποθετώ σε λαδόκολλα στο ταψί.
Συνεχίζω όμοια και με την υπόλοιπη ζύμη.
Πιέζω κάθε μπάλα με το δάχτυλο στη μέση δημιουργώντας μια λακουβίτσα την οποία γεμίζω στη συνέχεια με ένα κεράσι.
Τα ψήνω, σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις, στους 180°C, για 15 λεπτά.
Βγάζω από το φούρνο και τα αφήνω να κρυώσουν πριν τα σερβίρω ή τα αποθηκεύω σε αεροστεγώς κλειστό δοχείο.