Ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε μέτρια-δυνατή ένταση και σοτάρω το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά.
Ρίχνω το κατεψυγμένο σπανάκι φύλλο-φύλλο της BONDUELLE και σκεπάζω με το καπάκι.
Βγάζω το καπάκι, ανακατεύω και αφήνω να εξατμιστούν όλα τα υγρά του γιε περίπου 10 λεπτά.
Προσθέτω τα μανιτάρια BONDUELLE κομμένα, αφού πρώτα τα έχω στραγγίξει.
Βάζω μαζί τον ψιλοκομμένο άνηθο, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύω καλά.
Αφήνω πάλι να εξατμιστούν όλα τα υγρά και βγάζω το τηγάνι από την εστία.
Αφού κρυώσει λίγο το μείγμα και ρίχνω μέσα την ξινομυζήθρα ενσωματώνοντάς τη στη γέμιση.
Ξεκινώ να γεμίζω τις τορτίγιες μια-μια.
Ανοίγω, βάζω από 2-3 ΚΣ γέμισης στη μια της άκρη και ξεκινώ να τυλίγω πρώτα μια φορά να καλυφθεί η γέμιση, έπειτα διπλώνω την τορτίγια δεξιά και αριστερά προς τα μέσα και συνεχίζω τυλίγοντας την υπόλοιπη σε ρολό.
Την τοποθετώ σε πυρίμαχο σκεύος με την ένωση (την άκρη της) προς τα κάτω και συνεχίζω με τον ίδιο τρόπο και τις υπόλοιπες βάζοντας τις σε σειρές.
Ρίχνω από πάνω την κρέμα γάλακτος, πασπαλίζω με φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο και ραντίζω με το τριμμένο κεφαλοτύρι.
Βάζω το σκεύος σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180° C, στη μεσαία σχάρα για 25 λεπτά.
Όταν πάρουν χρυσαφί χρώμα από πάνω οι τορτίγιες είναι έτοιμες.
Τις βγάζω από το φούρνο και σερβίρω αμέσως