Αφού έχω βράσει και καθαρίσει τα κάστανα, αλέθω τη ψίχα τους στο μούλτι.
Προσθέτω την κανέλα, το αλάτι κι ανακατεύω.
Συμπληρώνω με τα 40 ml μέλι και αναμιγνύω καλά να υγραθεί όλο το μίγμα.
Πλάθω με τα χέρια μου το μίγμα σε μικρά αχλαδάκια ή μπαλίτσες και τα τοποθετώ σε λαδόκολλα.
Βουτάω στα μισά, την βάση τους πρώτα μέσα στο μέλι, έπειτα στο ψιλοκομμένο φιστίκι Αιγίνης και τα βάζω πάλι στη λαδόκολλα.
Στα υπόλοιπα αφού λιώσω την κουβερτούρα είτε σε μπεν μαρί είτε στα μικροκύματα, τα βουτάω πρώτα στη σοκολάτα και στη συνέχεια στην τρούφα.
Τα βάζω στο ψυγείο για 15 λεπτά να στερεοποιηθεί η σοκολάτα και να σφίξει το μέλι.
Σερβίρω.