Τρίβουμε στον τρίφτη τα λαχανικά, τα αλατίζουμε ελαφριά και τα αφήνουμε να στραγγίξουν, να κατεβάσουν τα υγρά τους.
Θρυμματίζουμε λίγο ντάκο στο multi.
Τρίβουμε την παρμεζάνα.
Στραγγίζουμε καλά τα λαχανικά, με τις δυο παλάμες απομακρύνοντας όλα τα υγρά τους.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Αναμιγνύουμε τα λαχανικά προσθέτοντας πιπέρι - κάρυ, τον θρυμματισμένο ντάκο και στο τέλος το τυρί. Ανακατεύουμε να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
Στρώνουμε λαδόκολλα σ’ ένα ταψί 47x37 εκ. και με το κουτάλι παίρνουμε μια – μια κουταλιά και τη βάζουμε στο ταψί. Από πάνω πιέζουμε με το πίσω μέρος του κουταλιού ή με το χέρι μας, να ενωθούν τα υλικά μεταξύ τους και να γίνει λεπτό το κάθε chip.
Ψήνουμε για 10 λεπτά. Μόλις πάρει ένα ξανθό χρώμα το τυρί, βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν. Σερβίρονται σκέτα ή συνοδευόμενα με μια δροσερή σος γιαουρτιού.