Για τη γέμιση σε ένα τηγάνι ζεσταίνω 1 κγ ελαιόλαδο και σοτάρω το κρεμμύδι.
Προσθέτω το σκόρδο, αφήνω για ½ λεπτό και ρίχνω το σπανάκι. Αφήνω να μαραθεί το σπανάκι.
Συμπληρώνω τη σάλτσα ντομάτας, τις πιπεριές, το καλαμπόκι, αλάτι και πιπέρι.
Σε μέτρια φωτιά αφήνω το μείγμα να μαλακώσει.
Στο τηγάνι βάζω ½ κγ ελαιόλαδο και ζεσταίνω την πίτα.
Προσθέτω στη μισή πλευρά της 2 ΚΣ από τη γέμιση και τριμμένο τυρί.
Διπλώνω την πίτα στα δύο, γυρίζω και από την άλλη πλευρά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
Σερβίρω αμέσως μαζί με σαλάτα.