Αναμιγνύω το αλεύρι με το αλάτι και τη ζάχαρη.
Για να φτιάξω τα σου βάζω σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά το νερό και το βούτυρο να λιώσουν.
Μόλις φτάσει το μείγμα σε βρασμό το βγάζω από τη φωτιά και προσθέτω τα άλευρα ανακατεύοντας παράλληλα.
Επαναφέρω το κατσαρολάκι στη φωτιά για 5 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας, το αφήνω να ψηθεί το αλεύρι και να φύγει η υγρασία από το μείγμα.
Το κατεβάζω από τη φωτιά και ρίχνω το μείγμα στον κάδο του μίξερ ανακατεύοντας το με τον γάντζο για 10 λεπτά μέχρι να κρυώσει.
Τότε προσθέτω ένα ένα τα αυγά και συνεχίσω το ζύμωμα μέχρι το μείγμα να γίνει ένα μαλακό ζυμάρι που ξεκολλάει από τον κάδο.
Το βάζω σε κορνέ και πάνω σε λαδόκολλα φτιάχνω κύκλους διαμέτρου 3 – 4 εκ αφήνοντας χώρο ανάμεσα τους γιατί θα φουσκώσουν.
Τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 240*C για 5 λεπτά, έπειτα χαμηλώνω τη θερμοκρασία στους 220*C τα ψήνω εκεί για άλλα 5 λεπτά και τέλος ρυθμίζω στους 200*C για τα υπόλοιπα 15 – 20 λεπτά.
Τα βγάζω και τα αφήνω πάνω σε σχάρα να κρυώσουν τελείως.
Για την γκανάζ ζεσταίνω την κρέμα γάλακτος και την ενώνω με την κουβερτούρα, ανακατεύοντας να γίνει μια σοκολατένια σάλτσα.
Κόβω από τα σου, τα καπάκια, γεμίζω το κάθε ένα με μια μπάλα παγωτό βανίλιας, κλείνω με το καπάκι κι από πάνω τα λούζω με μια κουταλιά σοκολατένιας γκανάζ και τέλος γαρνίρω με λίγο φιλέ αμυγδάλου.
Σερβίρω αμέσως.