Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγω το φύλλο της σφολιάτας.
Με κουπ- πατ διαμέτρου 8 εκ κόβω στρογγυλούς δίσκους.
Τους μεταφέρω σε λαδόκολλα στο ταψί και με ένα πινέλο απομακρύνω το υπόλοιπο αλεύρι.
Με ένα πιρούνι τα τρυπάω στη μέση.
Στραγγίζω τα βερίκοκα από το σιρόπι και τα στεγνώνω με χαρτί κουζίνας.
Τοποθετώ σε κάθε δίσκο από ένα βερίκοκο.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180*C για 10 λεπτά.
Ζεσταίνω την μαρμελάδα (σε κατσαρολάκι ή φούρνο μικροκυμάτων) να γίνει ρευστή.
Βγάζω το ταψί από το φούρνο, αλείφω κάθε βερίκοκο με μαρμελάδα κι από πάνω πασπαλίζω με ψιλοκομμένο φιστίκι Αιγίνης.
Ξαναβάζω το ταψί στο φούρνο για άλλα 10 λεπτά.
Βγάζω από το φούρνο, αφήνω να κρυώσουν και σερβίρω.