Τσικνοπέμπτη χωρίς τσικνιστό κρέας δεν γίνεται! Φτιάχνω γρήγορα χοιρινά σουβλάκια που τους ξετρελαίνουν όλους. Συνδυάζω μισή ποσότητα από μπούτι και μισή από λαιμό για να προσθέσει το λίπος νοστιμιά. Τα μαρινάρω σε αρωματικά και βότανα μαζί με ελαιόλαδο και τα σουβλάκια είναι έτοιμα για ψήσιμο: τόσο απλά! Αν υπάρχει η δυνατότητα να τα ψήσουμε στα κάρβουνα τότε η γεύση τους απογειώνεται. Συνοδεύονται με πατάτες τηγανητές και είμαστε έτοιμοι να τσικνίσουμε.