Σε ένα μπολ αναμιγνύω όλα τα στερεά υλικά, τις Nesquik νιφάδες βρώμης με κακάο, τους ξηρούς καρπούς, την καρύδα, τους σπόρους και τα βερίκοκα.
Σε ένα μπολ βάζω τους χουρμάδες με ζεστό νερό να τους σκεπάζει και τους αφήνω για 15 λεπτά.
Στραγγίζω τους χουρμάδες και τους αλέθω σταδιακά στον πολυκόφτη να γίνουν άλειμμα.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζω το μέλι σε χαμηλή ένταση να βράσει. Το βγάζω από την εστία και ρίχνω μέσα το άλειμμα των χουρμάδων ανακατεύοντας να γίνει μια μάζα.
Τους ρίχνω στο μπολ με τα στερεά υλικά.
Ανακατεύω πολύ καλά.
Μεταφέρω το μείγμα σε καλυμμένο με λαδόκολλα ταψί και ισιώνω την επιφάνεια του, καλύπτω με λαδόκολλα και συμπιέζω το μείγμα από πάνω με τη βάση ενός ποτηριού.
Κόβω με κοφτερό μαχαίρι σε κομματάκια τετράγωνα των 2 εκ.
Το αφήνω για 1-2 ώρες στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί.
Τα αφήνω σε θερμοκρασία δωματίου για 24 ώρες να στεγνώσουν.