Βάψιμο με κόκκινο λάχανο σε κόκκινο χρώμα
Δημιουργεί κόκκινο ομοιόμορφο χρώμα στο αυγό.
 Χρόνος Προετοιμασίας10 Λεπτά Λεπ.  Χρόνος Μαγειρέματος20 Λεπτά Λεπ.  Χρόνος αναμονής8 Ώρες Ωρ. Μερίδες: 4 Αυγά
- ½ κόκκινο λάχανο
- 3 κ. σ. λευκό ξύδι
- σκεπάζω με νερό
- Σε ένα κατσαρολάκι βάζω το λάχανο μαζί με το ξύδι. 
- Σκεπάζω το λάχανο με νερό. 
- Το βράζω για 20 λεπτά. 
- Στραγγίζω το ζουμί σε ένα βάζο. 
- Ρίχνω μέσα 4 άσπρα αυγά. 
- Αφήνω από 3 ώρες μέχρι μια νύχτα για πιο έντονο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. 
- Τα βγάζω πάνω σε χαρτί κουζίνας και τα αφήνω να στεγνώσουν. 
- Για την δημιουργία «νερών» στα αυγά: 
- Πριν βάλω το αυγό στο διάλυμα το τυλίγω με ένα βρασμένο φύλλο λάχανου και το στερεώνω με λάστιχο. 
- Το βάζω στο διάλυμα και το αφήνω από 3 ώρες έως μια νύχτα. 
ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!