Αλατοπιπερώνω το ψαρονέφρι.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνω 2 ΚΣ βούτυρο και σοτάρω το κρέας σε δυνατή φωτιά για 3 – 4 λεπτά.
Αφήνω μέχρι να πάρει χρώμα, προσθέτω το κρεμμύδι αφήνοντας για ένα λεπτό και σβήνω με λευκό κρασί.
Ρίχνω 120 ml νερό (να μισοσκεπαστεί το κρέας) με τη μουστάρδα, το μέλι και αφήνω για 15 - 20 λεπτά.
Αφαιρώ το κρέας και δένω τη σάλτσα προσθέτοντας 1 κγ κόρν φλάουρ που έχω διαλύσει σε 1 ΚΣ κρύο νερό, ανακατεύω και μόλις αρχίσει να γίνεται «σφίγγει» βγάζω από τη φωτιά.
Για να φτιάξω το σπιτικό πιλάφι UNCLE BEN’S πιέζω τη συσκευασία να διαχωριστεί το ρύζι.
Σε μια κατσαρόλα βράζω 2 ΚΣ νερό, προσθέτω το ρύζι μαζί με τις σταφίδες, σκεπάζω με το καπάκι και σιγοβράζω για 3 λεπτά.
Σερβίρω το ρύζι με το ψαρονέφρι από πάνω και ραντίζω με τη σάλτσα του.
Γαρνίρω με σουσάμι και φρεσκοκομμένο μαϊντανό.
ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!