3 - 4κ. σ. εστραγκόν ή γλυκάνισοαντί αυτού χρησιμοποίησε ούζο αντί κρασί
3κ. σ. ελαιόλαδο
1μικρό ποτήρι λευκό κρασίή ούζο αντί εστραγκόν
1πρέζα μπούκοβο
αλάτι
φρέσκο τριμμένο πιπέρι
Οδηγίες
Βράζω το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο. Ψιλοκόβω τα σκόρδα και τρίβω κολοκύθια. Καθαρίζω τις γαρίδες αν δεν είναι προετοιμασμένες.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνω ελαιόλαδο σε μεσαία φωτιά. Προσθέτω το σκόρδο και το λίγο μπούκοβο. Ακολουθούν οι γαρίδες. Σοτάρω ως που να γίνουν ροζ. Προσθέτω το κρασί (ή το ούζο) και αφήνω να εξατμιστεί στο μισό.
Προσθέτω το εστραγκόν και το κολοκύθι και μαγειρεύω με κλειστό καπάκι σε μεσαία με δυνατή φωτιά για 5 λεπτά ως που να ψηθεί.
Προσθέτω τη φέτα που θρυμματίζω με το χέρι και μειώνω τη φωτιά στο 1 μέχρι να λιώσει λιγάκι.
Προσθέτω το κριθαράκι και ανακατεύω.
Σερβίρω με λίγο ελαιόλαδο και μαϊντανό Απολαμβάνω με το υπόλοιπο λευκό κρασί!