Σε ένα μπολ αναμιγνύω το αλεύρι με το κόρν φλάουρ, το αλάτι και το πιπέρι.
Σε ένα μπολ ρίχνω τη σόδα.
Βουτάω λίγα λίγα τα μανιτάρια με τα μπουκέτα κουνουπιδιού πρώτα στη σόδα, έπειτα στο κουρκούτι και στη συνέχεια στο τηγάνι με το λάδι να έχει ζεσταθεί καλά. Δεν βάζω πολλά μαζί για να μην πέσει η θερμοκρασία.
Αφήνω να τηγανιστούν και να πάρουν χρώμα γυρίζοντας τα περίπου 5 λεπτά.
Τα στραγγίζω και τα βγάζω σε πιάτο με χαρτί κουζίνας.
Συνεχίζω και με τα υπόλοιπα.
Αφού έχω μουλιάσει σε ζεστό νερό τα κάσιους για 30 λεπτά, τα στραγγίζω και τα βάζω στο μούλτι. Προσθέτω το σκόρδο, τη μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι, το χυμό λεμονιού και 1 ΚΣ νερό.
Τα πολτοποιώ καλά να γίνουν σαν κρέμα προσθέτοντας σταδιακά όσο νερό χρειαστεί για να αποκτήσει βελούδινη υφή.
Δοκιμάζω και αν χρειάζεται προσθέτω έξτρα λεμόνι.
Σερβίρω σε μπολάκι και βουτάω κάθε μανιτάρι ή κουνουπίδι στη σως για να δοκιμάσω.