Για το προζύμι βάζω σε ένα κατσαρολάκι το γάλα, το νερό και το αλεύρι ανακατεύοντας να διαλυθεί το τελευταίο. Το βάζω σε χαμηλή ένταση στην φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να γίνει μια σφιχτή – πηχτή ζύμη. Το βγάζω από την εστία και το αφήνω να κρυώσει.
Στο μίξερ του μπολ ρίχνω το ζεστό γάλα και μέσα του διαλύω τη μαγιά και 1 ΚΣ μέλι. Σκεπάζω και το αφήνω για 10-15 λεπτά σε ζεστό σημείο.
Αφού περάσει αυτό το διάστημα προσθέτω το προζύμη (από το κατσαρολάκι) και το ανακατεύω με το γάντζο.
Συνεχίζω ρίχνοντας λίγο λίγο το ελαιόλαδο.
Τέλος ενώνω το αλεύρι με το αλάτι και τα ρίχνω σε δόσεις ανακατεύοντας σε χαμηλή ένταση.
Μόλις προσθέσω όλο το αλεύρι δυναμώνω την ένταση και αφήνω να ζυμωθεί για 10 λεπτά.
Γίνεται μια απαλή, ελαστική ζύμη, αλείφω το μπολ και τη ζύμη με λίγο ελαιόλαδο, σκεπάζω με πετσέτα κουζίνας και την αφήνω σε ζεστό μέρος να διπλασιαστεί για περίπου 2 ώρες (ή σε φούρνο που έχω προθερμάνει στους 50*C τον έχω κλείσει αφήνοντας το φως αναμμένο, με τον τρόπο αυτό χρειάζεται η ζύμη το μισό χρόνο για να φουσκώσει).
Αφού έχει διπλασιαστεί την μεταφέρω σε αλευρωμένη επιφάνεια και τη ζυμώνω απαλά λίγο με τα χέρια σε λουκάνικο.
Την κόβω σε 7 ίσα μέρη (μπορώ να τα ζυγίσω για να είμαι σίγουρη) και ζυμώνω το κάθε ένα με την παλάμη μου σε μπαλίτσα.
Τα τοποθετώ σε στρογγυλό ταψί πάνω σε λαδόκολλα, τα σκεπάζω για τελευταία φορά (3η φορά) και τα αφήνω να φουσκώσουν για 1 ώρα.
Σε ένα μπολάκι αναμιγνύω 3 ΚΣ χλιαρό νερό με 1 κγ μέλι και με ένα πινέλο τα αλείφω από πάνω απαλά. Τέλος πασπαλίζω λίγο σουσάμι στο κέντρο κάθε μπάλας.
Τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180*C για 30 – 35 λεπτά.
Τα βγάζω και τα αφήνω να κρυώσουν τελείως πριν τα χρησιμοποιήσω.